Academie

The Academy van Auditing.nl biedt in samenwerking met ACS een aantal actuele, interessante opleidingen aan. Kernwoorden zijn kleinschaligheid, diepgang, intensieve begeleiding en praktijkgericht.

Introductiebijeenkomst BA & IPPA

Nu velen van ons zijn aangewezen op thuiswerken hebben we de IPPA-training online beschikbaar gemaakt. Deze training is bedoeld voor internal auditors die in hun reguliere audits naar de kwaliteit van de interne beheersing ook aandacht willen besteden aan cultuur- en gedragsaspecten.

Als je belangstelling hebt voor deze online trainingen maar nog twijfelt of IPPA en/of BA passen in je eigen auditpraktijk kunnen we een gratis online introductiebijeenkomst van 1 á 1,5 uur verzorgen.

Download de brochure
0

IPPA Online

Integrated people Priocess Auditing (IPPA) Online bestaat uit een interactief webinar van een dag. Tijdens het webinar maken de deelnemers in relatief kleine groepen online kennis met de theorie en de toepassingsmogelijkheden van een Integrated people-Process Audit (IPPA).

Download de brochure
0

BA Online

Behavioural Auditing (BA) Online bestaat uit een interactief webinar van een dag. Tijdens het webinar maken de deelnemers kennis met de theorie en de toepassingsmogelijkheden van Behaavioural Auditing.

Download de brochure
0

Internal/Management Control Auditing Online

Ondersteund door ons ACS Learning Management Systeem (LMS) neemt u kennis van theorie en praktijken op het vlak van (Internal of Management Control) Auditing: Relevant want Verbetergericht! Het LMS bevat tevens een oefenvragen-toepassing ingedeeld naar de hoofdstukken van het boek ‘Management Control Auditing; bijdragen aan doelrealisatie en verbetering’.

Download de brochure
0

Uw ideale IA-functie

Vanuit MCAudit helpen we Internal Audit Functies (IAF) richting en aan het IIA-certificaat. Daarbij stáán we voor de door het IIA
 geformuleerde ‘principles’ en zien we de ‘practice advisories’ als potentieel goed passende uitwerkingen daarvan. Maar 
we waken voor het kopiëren van ‘best practices’, tenzij 
ze naadloos aansluiten bij ‘Uw ideale IAF’. Want we 
helpen bestuurders graag aan de IAF die bij hen 
past én die ze verdienen!

Download de brochure
0

Interviewen Online

Interviewen is een van de leukste dingen om te doen. Maar ook spannend. Het komt allemaal neer op dat éne moment. Dan moet je vlammen en er alles uithalen. Dat gaat niet vanzelf, hoe lekker iemand ook babbelt. Daar komt in deze ‘coronatijd’ nog eens bij dat het allemaal online moet. Dat maakt het niet gemakkelijker. Je mist immers veel van de non-verbale signalen. In deze training geven we je tips om ook met een online interview waardevolle informatie voor je audit op te halen.

Download de brochure
0

Stichting Auditing.nl

p/a Moersbergenselaan 17

3941 BW DOORN

Nederland

telefoon: +31 343 52 41 11

KvK-nummer: 24412374

BTW: 8177.86.533.B.01.9210

Download routebeschrijving
0

Let op! Voor routeplanners: gebruik het adres Oude Rijksstraatweg 6, 3941 BR Doorn.